Події
2 березня 2018
Через негоду в Європі загинули вже 55 людей (фото, відео)
Найбільше загиблих через складні погодні умови у Польщі – 21 особа, більшість із них – бездомні. Семеро людей за останні дні померли у Словаччині, ще шестеро – у Чехії.
news-image

Внаслідок циклону з Сибіру, який накрив Європу, вже загинули 55 людей. Через сильні снігопади у багатьох країнах закрили дороги, не працюють школи та дитячі садки, скасовані сотні залізничних та авіарейсів. Похолодання прийшло навіть на південь Середземного моря. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на ВВС.

Найбільше загиблих через складні погодні умови у Польщі – 21 особа, більшість із них – бездомні. Семеро людей за останні дні померли у Словаччині, ще шестеро – у Чехії. Також повідомляється про загиблих в Іспанії, Литві, Франції, Сербії, Італії, Словенії, Румунії, Великій Британії та Нідерландах. 

В Ірландії синоптики повідомляють про найбільші снігопади за останнє десятиріччя. Повітряне сполучення в аеропорту Дубліна призупинили до суботи. 

Аеропорт у швейцарському місті Женеві закрили ще 1 березня, але після очищення посадкових смуг знову відкрили на деякий час. Проте у п’ятницю вдень роботу аеропорту знову призупинили.

У Франції біля міста Монпельє близько двох тисяч водіїв застрягли на автомагістралі, деякі з них повідомили, що знаходяться на трасі вже майже добу.