Події
2 березня 2018
В університеті Мічигану в США сталася стрілянина
Підозрюваний – 19-річний озброєний афроамериканець Джеймс Девіс-мол.
news-image

В одному з гуртожитків Центрального Мічиганського університету в місті Маунт-Плезант сталася стрілянина, повідомляє Reuters. За даними американських ЗМІ, загинули щонайменше дві людини.

Інформує «Є!», з посиланням на mind.ua.

Повідомляється, що стрілець досі знаходиться в будівлі. За попередніми даними, підозрюваний – 19-річний озброєний афроамериканець Джеймс Девіс-мол. Очевидці пишуть в соцмережах, що стрілянина почалася через побутовий конфлікт.

 Поліція рекомендувала студентам не залишати тих місць, де вони знаходяться.

Загалом в університеті навчається 23 тисячі студентів.

Оновлено: Девіс вважаєся «озброєним і небезпечним», згідно з даними місцевої поліції.

Поліція на патрульних машинах і вертольотах шукає стрільця навколо кварталу, згідно відео, розміщеному онлайн репортерами на місці події.

Бюро Сполучених Штатів з алкоголю, тютюну, вогнепальної зброї і вибухових речовин заявило в Twitter, що посилає спеціальних агентів для надання допомоги.

«Пріоритет зараз – безпека тих, хто все ще знаходиться на території гуртожитку, і я дякую всім за їх швидку реакцію», – написав губернатор штату Мічиган Рік Снайдер у Twitter.

Новина доповнюється.

 Як повідомлялося, американський рітейлер Walmart прийняв рішення не продавати зброю особам, які не досягли 21 року. Таким чином він приєднався до продавця спортивних товарів Dick’s Sporting Goods. Своє рішення рітейлер пояснив «під впливом останніх подій».
Читайте також: У Вінниці з військової частини зникли документи про мобілізацію
Читайте також: На території зони АТО загинув український військовослужбовець - штаб