Суспільство
5 березня 2018
Названо тарифи на послуги лікарів: що варто знати
Вимірювання тиску лікарі оцінили у 27,9 грн, лікування відкритої рани пальця ноги може коштувати 71,9 грн, а боротьба зі злоякісною пухлиною шлунку – 121,4 тис. грн.
news-image

наступному році повинні затвердити вартість тарифів на медичні послуги в Україні. Залежно від обсягу бюджету, частину послуг має оплатити держава, а дещо пацієнту доведеться оплачувати самотужки.

Медичні установи вже відправили МОЗ власні пропозиції з цінами на послуги, але за які з них сплачуватимуть пацієнти, поки що невідомо, адже перелік безкоштовних медичних послуг ще не затверджено, пише «Є!»  з посиланням на “НАРОДНА ПРАВДА”.

Наразі відомо, що вимірювання тиску лікарі оцінили у 27,9 грн, лікування відкритої рани пальця ноги може коштувати 71,9 грн, а боротьба зі злоякісною пухлиною шлунку – 121,4 тис. грн.

Нагадаємо, згідно прейскуранту цін, які опублікувала глава комітету з питань охорони здоров’я Ольга Богомолець, найдешевше українцю обійдеться видалення фурункула. Усього в 7 тисяч гривень.

Також ми писали про медичні послуги, які залишаться безкоштовними для українців.

Раніше повідомлялося, що медична реформа в Україні повинна позитивно вплинути на всіх працівників медичної сфери, адже їх заробітні плати будуть залежати від числа пацієнтів.

Читайте також:Супрун пропонує приватні медичні клініки повністю зрівняти в правах з державними