Події
7 березня 2018
Іноземці в Києві напали на таксиста з ножем і викрали його автівку
Подія трапилась у Святошинському районі столиці.
news-image

У Києві іноземці кілька разів вдарили ножем чоловіка, після чого втекли на його автомобілі. Про це повідомив відділ комунікації поліції столиці, передає «Є!» із посиланням на УНН.

“До чергової частини Святошинського управління поліції від 37-річного киянина надійшло повідомлення, що його побили невідомі та викрали автомобіль. На виклик виїхали патрулі та слідчо-оперативна група районного управління поліції”, — йдеться в повідомленні.

Як з’ясувалося, таксист привіз незнайомців за вказаною адресою. Однак заміть плати за проїзд чоловіки завдали йому кілька ударів ножем. Після цього вони втекли на його автівці Toyota Camry. Потерпілого з ножовими пораненнями госпіталізували до медичного закладу.

“Вже за годину поліцейські зупинили схожий за описом автомобіль на виїзді з Києва. Водій розповів оперативникам, що авто йому не належить. Також він додав, що йому зателефонував товариш та попросив перевезти машину у село Глеваху, що у Київській області. Під час відпрацювання інформації, працівники карного розшуку Святошинського управління поліції встановили, що до заволодіння іномарки причетні троє осіб”, — зазначили в поліції.

Встановивши місцеперебування порушників, правоохоронці затримали їх.

“Ними виявились іноземці — 1982, 1986 та 1972 років народження, які раніше до кримінальної відповідальності не притягувалися. Одному із чоловіків інкримінують кримінальне правопорушення, передбачене ч.2 ст.15, ч.2 ст.115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України”, — уточнили поліцейські.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості за ч.3 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.

Наразі зловмисників перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.

Читайте також: Українські військові передали родичам тіло російського найманця (відео)