Події
7 березня 2018
Мосійчук готує звернення до ГПУ проти Супрун через обшуки НАБУ у помічника Ляшка
Звернутися до Генпрокуратури «радикали» вирішили вже після того, як НАБУ провело обшуки у Богачова.
news-image

У "Радикальній партії" переконують, що це в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун вимагала хабар у помічника Олега Ляшка Олександра Богачова. Але звернутися до Генпрокуратури "радикали" вирішили вже після того, як НАБУ провело обшуки у Богачова.

Інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Нагадаємо, у середу, 7 березня, детективи Національного антикорупційного бюро України прийшли з обшуками до помешкання помічника лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка Олександра Богачова. Причина – пропозиція хабаря виконуючій обов'язки міністра охорони здоров'я Уляні Супрун.

Після проведення слідчих дій один із членів "Радикальної партії" Ігор Мосійчук запевнив, що це не помічник Ляшка пропонував хабар у вигляді квартири в новобудові у Вишневому, а що це сама Уляна Супрун нібито "звернулася до нього з пропозицією допомогти їй з житлом і автотранспортом бо вона така бідна та нещасна, що нічого не має".

"Олександр, добра душа, запропонував переговорити з забудовниками міста Вишнева, щоб допомогли житлом в.о. міністра. Так, говорив з Супрун, але все це робив заради міста Вишневого і його мешканців", – переконує Ігор Мосійчук.

Відтак, за словами Ігоря Мосійчука, він планує звернутися до генерального прокурора "з вимогою порушити кримінальне провадження стосовно в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун за вимагання хабаря у вигляді квартири".

Читайте також: Коболєв розказав про обов’язок купувати російський газ
Читайте також: Супрун попросила не вітати її з 8 Березня