Суспільство
8 березня 2018
Гонтарева підлікувалася в індійському шпиталі майже за 400 тис. грн
Відповідні зміни з’явилися в електронній декларації глави НБУ.
news-image

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева витратила 372,5 тис. грн на лікування за кордоном. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на Єдиний державний реєстр декларацій, передає «Є!»

За даними внесених змін до е-декларації від 6 березня, Гонтарева пройшла програму лікування в індійському Hospital Kalari Kovilakom. Профіль цього шпиталю: очистка організму, антистрес, контроль ваги.

Як повідомлялося, наприкінці грудня Гонтарева задекларувала 83,5 млн. грн доходу від відчуження цінних паперів та корпоративних прав.

Нагадаємо, що голова Національного банку України Валерія Гонтарева подала президентові Петру Порошенку заяву про відставку за власним бажанням з 10 травня 2017 року. Однак її прохання не задовольнили - і вона вирішила піти у тривалу відпустку.

18 січня президент України Петро Порошенко вніс до Верховної Ради проект постанови про звільнення Валерії Гонтаревої із посади голови Національного банку України. Також президент подав проект постанови про призначення Якова Смолія на посаду голови Національного банку України.

Читайте також: На Михайлівській площі зібрався мітинг: «Геть фемінізм!»