Суспільство
11 березня 2018
На Херсонщині військові побились з нетверезими цивільними
Неподалік селища Нова Збур'ївка Херсонської області.
news-image

Неподалік селища Нова Збур'ївка Херсонської області, де один з підрозділів Військово-морських сил ЗСУ охороняє військовий об’єкт, цивільними особами була спровокована бійка з військовослужбовцями.

Про це повідомляє прес-центр Командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України у Facebook, передає «Є!».

Декілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку. Після чого перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння цивільні особи, приїхали на автомобілі BMW до військового об'єкту, де висловлювались на адресу військових нецензурною лайкою та поводили себе агресивно, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через несанкціонований перетин охоронного периметру, цивільні були затримані та згодом передані наряду поліцейських, яких викликали на місце інциденту.

У ВМС наголошують, що усі згадані військовослужбовці були тверезими.

Наразі зафіксовано тілесні ушкодження як військовослужбовців, так і цивільних осіб, матеріали передано до правоохоронних органів, – розповіли у ВМС.

Водночас, щодо зазначеного факту командуванням Військово-морських сил ЗСУ та Військовою службою правопорядку проводяться службові перевірки. Юридична оцінка буде надана компетентними правоохоронними органами, після чого винних осіб буде притягнуто до відповідальності.