Війна
12 березня 2018
У Львівській області на колінах зустріли тіло легендарного снайпера Азова, полеглого в АТО (фото,відео)
У Червонограді ввечері, 11 березня, місцеві жителі зустрічали тіло вбитого на Донбасі легендарного снайпера Азова Юрія Луговського.
news-image

У Червонограді Львівської області ввечері, 11 березня, місцеві жителі зустрічали тіло вбитого на Донбасі легендарного сенайпера "Азова" Юрія Луговського з позивним "Баррет", пише «Є!» з посиланням на РБК.

Відповідні відео опубліковані в Facebook. Воїна від Радехова до Червонограда супроводжував цілий кортеж автомобілів. У знак поваги до Юрія по обидва боки дороги встелили свічками та лампадками. Місцеві жителі на колінах зустріли свого земляка-героя. Перед цим з бійцем попрощалися на базі полку "Азов" в Урзуфі. 

"Коли я згадую одного "Баррета", перше, що приходить в голову, - воїн. Саме так, як справжній воїн, він жив і відправився до праотців: зі зброєю в руках у розпал бою. Один "Баррет" багато разів заглядав смерті в очі. Однак кожен раз виходив з цієї сутички переможцем. На жаль, останній такий раз виявився останнім. І хоча поруч з нами зараз його вже немає, але я впевнений, що "Баррет" буде жити вічно в наших думках і серцях", - сказав командир 1-го батальйону полку "Азов".

Читайте також:Гинуть діти: в зоні АТО загинув боєць 1998 року народження (фото)

Читайте також:У мережі з'явилося відео прощання із загиблим 20-річним бійцем АТО з Полтави (відео)