Суспільство
14 березня 2018
Поліція зі стрільбою затримала водія, який влаштував смертельну ДТП у Дніпрі: відео 18+
Двоє чоловіків з "Audi" випали з салону авто під час зіткнення.
news-image

У Дніпрі правоохоронці затримали трьох чоловіків, які на автомобілі "Audi" спричинили жахливу аварію, внаслідок якої загинув чоловік.

Як повідомили у прес-службі поліції Києва, подія сталась на вулиці Калиновій, передає «Є!».

Автомобіль "Audi" зіткнувся з авто "Daewoo", яке від удару занесло в маршрутку і в'їхало у "Mitsubishi". Останній через зіткнення в'їхав у гараж. В результаті ДТП водій "Daewoo" загинув на місці.

Двоє чоловіків з "Audi" випали з салону авто під час зіткнення. Після цього зловмисники залишили авто і почали тікати. Поліцейські, які їх переслідували, застосували зброю.

На даний момент двох ймовірних злочинців затримали. Ще одного розшукують, співробітники правоохоронних органів прочісують найближчі околиці. Місце події огороджено. В результаті аварії утворилася пробка, працює регулювальник.

Водій та двоє пасажирів "Audi" намагалися втекти з місця скоєння чергової крадіжки. Після скоєння ДТП вони були затримані співробітниками управління карного розшуку, – зазначили правоохоронці.

У поліції додали, що усі троє затриманих підозрюються у скоєнні ряду крадіжок автомобілів у місті Дніпро. Окрім того, у салоні автомобіля під час затримання було вилучено дві одиниці вогнепальної зброї.

Затриманих доставили до Амур-Нижньодніпровського відділення поліції. За фактом ДТП вирішується питання про відкриття кримінального провадження.