Шоу-біз та культура
14 березня 2018
MELOVIN вірить у магію бабусиного намиста та не має стосунків кілька років
Співак також зізнався, що не знає, яка людина зможе його витерпіти. А от зовнішність не важлива для нього.
news-image

Співак MELOVIN, який цього року представить Україну на "Євробаченні", має незвичний талісман від своєї бабусі, живе з котом та не хоче серйозних стосунків. Про це пише «Є!» з посиланням на Таблоїд.

Чому він носить у кишені бабусине намисто та уникає знайомств з дівчатами, артист розповів "Зе Интревьюеру".

Як виявилося, вже кілька років Melovin ні з ким не зустрічається.

"Мої останні стосунки були, здається, 4 роки тому. Романтика, кінотеатри. А зараз нічого не виходить, є соціофобія. Ти все одно розумієш, що люди ведуться на картинку твою. Щоб пізнати людину ближче, тобі потрібно максимально багато часу, а цього часу немає, його просто не існує", - зазначив хлопець.
 

Співак також зізнався, що не знає, яка людина зможе його витерпіти. А от зовнішність не важлива для нього.

"Зовнішніх особливостей немає, я не належу до людей, яким важливо, наскільки дівчина буде красива або некрасива. Мене завжди привертає щось таке незвичайне всередині, коли людина не так мислить, як інші", - запевнив Меловін.
"Раніше я міг закохатися запросто, а зараз починаю щось копати, шукати. Думати, а може не треба, а може не те. А як же потім час приділяти... Поки мені вистачає кота. За яким потрібно завжди доглядати, годувати, щоб він не був голодним. Поки витрачаю енергію тільки на кота з таким само жахливим характером як у мене", - зізнався він.
 

Також Melovin розповів про свій головний забобон.

"Коли якийсь важливий захід, у мене завжди з собою бабусине намисто в кишені. Моя бабуся - просто дуже дивовижна людина. Вона перша, хто дуже вірив у те, що я повинен бути на сцені, завжди мені про це говорила. Пам'ятаю, коли я не проходив якісь кастинги, бабуся завжди казала: "Ні, ти ще підеш! Ти ще раз підеш", - згадав хлопець.
"Вона померла на Великдень, наступного дня після мого дня народження. І на Х-факторі перед перемогою, коли я вже чекав оголошення результатів, я стояв з намистом і говорив: "Бабуся, якщо ти хоч мене чуєш - дай мені якийсь знак". І намиста відкололися, одна намистинка впала вниз. І я зрозумів, вір не вір, але є щось таке незрозуміле, що не вкладається в голові. У Португалії намисто теж буде зі мною обов'язково!" - запевнив співак.
 

Нині Melovin приділяє всього себе підготовці до "Євробачення". Про це він розказав на прес-конференції "УНІАН".

"Я забуваю, що таке сон. Але я не переживаю з цього приводу. Тривають репетиції, дуже мало часу залишається на свої потреби, на спілкування з рідними... Мені все подобається. Я знав, що буде саме такий графік ", - розказав він.

Артист не розкриває деталей, але обіцяє, що деякі зміни у його номері будуть.

"Нікому не розповідаю, що буде змінюватися в постановці. Хочеться, по-перше, щоб виступ в Лісабоні був справжнім, а не пластмасовим. Щоб це було правильним. А що буде змінюватися, не хочу розповідати, я люблю інтригу", - зазначив він.
 

Щодо обіцянки привезти перемогу, MELOVIN додав:

"Перемога різна. Важливо запам'ятатися Європі... Мені важливо, щоб мене там запам'ятали, щоб пісню там співали потім. Місце - це відносна річ. Іноді друге місце може бути голосніше".

Читайте також:Гурт O.Torvald встановив новий національний рекорд: деталі