Суспільство
14 березня 2018
День українського добровольця: Порошенко привітав патріотів зі святом
Свято встановлене рішенням ВР від 17 січня 2017 року з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
news-image

14 березня в Україні святкують День українського добровольця. Президент країни Петро Порошенко привітав всіх патріотів з цим святом. Про це повідомляється на сторінці Facebook гаранта, пише «Є!» з посиланням на РБК

"Сьогодні ми згадуємо українських патріотів, які з початку подій на Сході України добровільно визвалися боронити державу від російського агресора, доти не маючи жодного відношення до армії. Дякую всім воїнам-добровольцям, які набувши безцінного бойового досвіду, вступили до лав ЗСУ, Національної гвардії та Нацполіції, або займають активну громадянську позицію в цивільному житті. Усім, хто обрав почесну справу – служити своїй Батьківщині. Вірю, наша єдність та рішучість принесуть нам перемогу!" - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що це свято встановлене рішенням Верховної Ради від 17 січня 2017 року з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, посилення суспільної уваги і турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості.

Читайте також:Береза - Вілкулу: «По морді Ви скоро отримаєте прямо в цій залі» (відео)

Читайте також:Наливайченко пояснив, чому у 2014 не затримали лідера кримських сепаратистів Аксьонова