Війна
14 березня 2018
232 добровольці МВС загинули на Донбасі за час війни, - Аваков
Аваков поякував всім воїнам-добровольцям, які набувши безцінного бойового досвіду, вступили до лав ЗСУ, Національної гвардії та Нацполіції, або займають активну громадянську позицію в цивільному житті.
news-image
З початку проведення АТО на сході України загинуло понад 230 добровольців МВС, ще 799 - зазнали поранень. Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
"Під час проведення АТО загиблі 232 добровольця, ще 799 отримали поранення. Подвиг наших хлопців завжди з нами", - наголосив він.

Тим часом президент Петро Порошенко написав у своєму Facebook, що сьогодні, у День українського добровольця, країна згадує людей, які з початку подій на Донбасі добровільно визвалися боронити державу від російського агресора, доти не маючи жодного відношення до армії.

"Дякую всім воїнам-добровольцям, які набувши безцінного бойового досвіду, вступили до лав ЗСУ, Національної гвардії та Нацполіції, або займають активну громадянську позицію в цивільному житті. Усім, хто обрав почесну справу - служити своїй Батьківщині", - підсумував президент.