Економіка та бізнес
14 березня 2018
100 різних планувань, у 3 рази менше оплата комунальних - у Києві презентували PRO-квартири
За словами Ігоря Ніконова, PRO-квартири - це ноу-хау, якого в світі не існує.
news-image

Компанія КАН спільно з архітектурним бюро ARHIMATIKA презентувала нову концепцію житла PRO-квартири. Ключова особливість - покупець може вибрати планування своєї квартири з понад 100 варіантів або ж самостійно підібрати функціональні зони за своїм смаком та уподобаннями, передає «Є!»
Президент компанії КАН Ігор Ніконов повідомив, що абсолютно новий підхід до вимог і побажань покупця дозволяє майбутнім мешканцям самостійно формувати функціональні зони своєї майбутньої квартири виходячи з особистих переваг і потреб.

«Традиційно «економне житло» - ми називаємо таке житло дискомфорт-класом - це житло, де економлять на всьому. І в тому числі на тому, щоб подумати. Сам квадратний метр дешевий, але в звичайній типовій квартирі - 20% квадратних метрів, які купуються, фактично функціонально не використовуються. Наша концепція PRO квартир - це квартири, в яких ми в кожному елементі поставили завдання: «Кожен квадратний метр повинен працювати». Ви не повинні купувати баластні метри, які ви не зможете використовувати. Кожен квадратний метр повинен відпрацьовувати свою вартість. Тому цей продукт - не типовий, а орієнтований індивідуально для потреб кожної конкретної сім'ї. І кожна квартира - практично різна», - розповів Олександр Попов, співзасновник і директор ARHIMATIKA.

Такий підхід, за словами Ігоря Ніконова, значно прискорить і спростить процес покупки квартири, адже в житло можна буде відразу ж в'їхати, не здійснюючи масштабних перепланувань.

«Ми хотіли зробити так, щоб люди не робили ніяких перепланувань. Щоб вони відразу купували те, що хочуть. Людина, яка купує квартиру у нас, вже точно нічого не буде переробляти. Вона абсолютно чітко знає, що хоче. Вона отримує це вже з меблями, з проектом. Вона просто готується, купує, в'їжджає і все», - підкреслив Ігор Ніконов.

 

«Ми зрозуміли, що дуже важливо знайти на кожного покупця свій підхід. Коли почалася криза, і ми розуміли, що людям все одно потрібно своє житло - у нас народилися смарт-квартири. Зараз, спільно з Архиматикою, ми прийшли до того, що потрібні PRO-квартири. Це ноу-хау, якого в світі не існує», - поділився інновацією президент компанії КАН Ігор Ніконов.

На даний момент лінійка PRO-квартир налічує більше сотні планувань. Від компактних квартир у 17 кв.м. до 4-х кімнатних у 170 кв.м. і вище, що дає широкі можливості підібрати підходящу квартиру для майбутніх власників.

PRO-квартири - це не тільки зручність у виборі планування, зазначає Ігор Ніконов, а й економія:

«В середньому, у 2,7 раза люди менше платять за тепло по місту. Тому що якість огороджувальних конструкцій, і вікон, і все - воно абсолютно інше. Звичайно, це іншої якості житло».


KAN - девелоперська компанія, яка очолює групу підприємств-партнерів, що беруть участь в реалізації проектів нерухомості різних масштабів і рівнів складності. Спільно зі своїми партнерами компанія розвиває одночасно понад 15 проектів, що знаходяться на різних стадіях реалізації. Проекти KAN стали візитними картками Києва: «Арена Сіті», «Оушен плаза», «Паркове місто», «Комфорт таун», «Тетріс хол», IQ бізнес-центр тощо.

Читайте також: Ігор Ніконов: Республіка - новий проект для активних людей від КАН Девелопмент