Суспільство
16 березня 2018
Соцстрах обіцяє, що більше не треба буде вибивати путівки
За спрощеною процедурою та за кошти Фонду можна відновити здоров’я після перенесеного інсульту, інфаркту міокарда, операцій на опорно-руховому апараті, серці, у разі підгострого періоду опіків, захворювань легень, цукрового діабету тощо.
news-image

Фонд соціального страхування України повністю переформатував і перевів на адресність процес отримання соціальних послуг, що надаються за його кошти. Про це повідомляє прес-служба організації, пише «Є!» з посиланням на Соцпортал.

Зокрема, для працюючих українців спростилось отримання медичної реабілітації, вартість якої 100-відсотково покривається з бюджету Фонду. Реформування системи надання соцпослуг було проведено у рекордно короткі для України терміни – менше ніж за 7 місяців повноцінної роботи новоствореного Фонду соціального страхування України.  

Зокрема, за спрощеною процедурою та за кошти Фонду можна відновити здоров’я після перенесеного інсульту, інфаркту міокарда, операцій на опорно-руховому апараті, серці, у разі підгострого періоду опіків, захворювань легень, цукрового діабету тощо.

Станом на сьогодні Фонд забезпечив медичною реабілітацією за новим механізмом 3 800 застрахованих осіб. Детальніше про те, як отримати реабілітацію за кошти Фонду, у роз’ясненні.

Читайте також:Нелюдські умови: з’явилися фото з лікарень Криму