Війна
19 березня 2018
У результаті бойових дій на Донбасі за добу поранений один український військовий
За минулу добу бойовики двічі обстрілювали українських військових на Донецькому напрямку - в районі Авдіївки. Перший ворожий обстріл на цьому напрямку стався о 5:00 ранку, другий - в 19:00.
news-image

У результаті бойових дій на Донбасі за минулу добу, 18 березня 2018 року, поранений один український військовий. Про це в ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк, пише «Є!» з посиланням на РБК

"За минулу добу в результаті бойових дій один український військовий отримав бойове травмування. Стан його здоров'я - середньої тяжкості", - повідомив Гуцуляк. Крім того, Гуцуляк повідомив, що за минулу добу бойовики двічі обстрілювали українських військових на Донецькому напрямку - в районі Авдіївки. "Перший ворожий обстріл на цьому напрямку стався о 5:00 ранку, другий - в 19:00. Противник застосував стрілецьку зброю і гранатомети різних типів", - повідомив Гуцуляк.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики російсько-окупаційних військ продовжують порушувати перемир'я на Донбасі.

Зазначимо, 16 березня президент України Петро Порошенко оголосив про юридичне завершення антитерористичної операції. Формат АТО буде змінено на операцію Об'єднаних сил.

Читайте також:ЗСУ взяли у полон російського бойовика на Донбасі (фото)

Читайте також:Порошенко призначив командувача Об'єднаних сил