Шоу-біз та культура
20 березня 2018
Учасниця «Голосу країни-8» Зіанджа зізналася, що хоче дітей
Період відлюдництва закінчився і Зіанджа повідомила, що після участі у шоу хотіла б спробувати себе в ролі актриси або ведучою розважального шоу.
news-image

Найепатажніша учасниця 8 сезону вокального телешоу «Голос країни» зізналася, що хоче дітей. Про це пише «Є!» з посиланням на Радіо Люкс.

Зіанджа розповіла ведучому закулісної рубрики BACKSTAGE «Голосу країни» Артему Гагаріну, що за 10 років без шоу-бізнесу встигла отримати вищу освіту, рік прожити в ізоляції в китайських горах. І це, за її словами, був повністю її вибір - вона вирішила втекти від соціуму, читати книги, дивитися фільми, писати пісні і насолоджуватися собою.

Період відлюдництва закінчився і Зіанджа повідомила, що після участі у восьмому сезоні шоу "Голос країни" хотіла б спробувати себе в ролі актриси або ведучою розважального шоу.

Також дівчина-трансгендер розповіла і про батьків, а саме їх відношення до її трансформації.

Вони були шоковані, але потім прийнялм мене такою як я є. Батьки живуть в Криму, я туди не їжджу, ми зустрічаємося на нейтральній території, - додала співачка.

Також Зіанджа зізналася, що на даний момент вільна, але часто ходить на побачення. А в майбутньому мріє про сім'ю та дітей.

Дітей я планую, але пізніше. Поки я не готова до такої відповідальності, але хотіла б сім'ю. Усім дівчатам цього хочеться! - підсумувала зірка.

Відзначимо, що на етапі «вокальних боїв» суперником Зіанджі став Олексій Баклан, який на «сліпих прослуховуваннях» своїм виконанням хіта групи Rammstein підкорив серця тренерів.

На сцені пара виконала хіт Lana Del Rey «Summertime sadness» і вразила зіркових тренерів і прихильників проекту, але зоряний тренер вокалістів Потап віддав свою перевагу дівчині-трансгендеру. Таким чином, виступ Зіанджи глядачі побачать в наступному етапі проекту «нокаути».