Події
21 березня 2018
У Миколаєві на колінах попрощалися з льотчиком-героєм Волошиним (фото)
18 березня Волошин скоїв самогубство у Миколаєві, застрелившись у власній квартирі.
news-image
Попрощатися прийшли колеги, військовослужбовці, активісти, небайдужі громадяни. Про це пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

У Миколаєві в середу, 21 березня, відбулася церемонія прощання з льотчиком-героєм, виконувачем обов’язків керівника Миколаївського аеропорту Владиславом Волошиним. 

Зазначається, що попрощатися прийшли колеги, військовослужбовці, активісти, небайдужі громадяни.

"Біля труни, не відходячи, сидить мати загиблого льотчика, поруч також знаходиться дружина з маленькою дитиною. Прощання проходить в повній тиші", – йдеться в повідомленні.

 Крім того, попрощатися прийшов керівник апарату Миколаївської обладміністрації Юрій Гранатуров, також прибули заступник голови Миколаївської облради Іван Кухта, заступники голови Миколаївської ОДА В'ячеслав Бонь та Олександр Кушнір, віце-мер Юрій Степанець, депутат міської ради Світлана Таранова, в. о. керівника Служби автомобільних доріг в Миколаївській області Андрій Максименко, керівник Миколаївського тепловозоремонтного заводу В'ячеслав Симченко та глава облради Вікторія Москаленко.

 

"В останню путь Героя України проводжали, стоячи на колінах. Після прощання тіло Владислава Волошина відвезуть до Одеси на кремацію, після чого його прах буде відправлений на батьківщину", – зазначається в повідомленні.

 

Нагадаємо, 18 березня Волошин скоїв самогубство у Миколаєві, застрелившись у власній квартирі. За попередніми даними, постріл був здійснений з бойового пістолету марки ПМ без номерних знаків. Однією з імовірних причин самогубства льотчика-героя ЗМІ назвали проблеми, що виникли у ході ремонту Миколаївського аеропорту.

Згодом у поліції розповіли про перебіг розслідування самогубства Волошина. Слідчі розглядають п'ять версій у справі про вчинення самогубства: самогубство у стані душевного хвилювання, самогубство, скоєне у зв’язку з професіональною діяльністю на посаді в.о. директора, самогубство через взаємовідносини у родині, самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби у ЗСУ та нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю.

Волошин був призначений виконуючим обов'язки гендиректора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" 30 грудня 2017 року. Учасник бойових дій на сході України, здійснив 33 бойових вильоти. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Читайте також:11-річний хлопчик помер на уроці фізкультури в одній зі шкіл Донеччини

Читайте також:Самогубство Волошина: Заступниця розповіла, що його змушували підписати незаконні акти Миколаївської ОДА

Читайте також:ЗМІ опублікували листування льотчика Волошина, який застрелився (фото)