Політика
22 березня 2018
Хотіли роздягнути до трусів: у Раді стався конфлікт та штовханина між Парасюком і держохороною (фото)
На вимогу охорони показати, на що саме зреагував металошукач, Парасюк відмовився і намагався пройти, при цьому стикнувшись з охоронцем.
news-image

У Верховній Раді України стався конфлікт та штовханина між позафракційним народним депутатом Володимиром Парасюком та представниками державної охорони через перевірку речей. Як передає кореспондент УНІАН, депутат та охорона сперечалися у холі парламенту, пише «Є!».

Так, охорона просила його пройти перевірку металошукачем, а він відмовлявся, наголошуючи, що він не хоче цього робити. Після вмовлянь Парасюк все ж погодився відійти за ріг та пройти перевірку металошукачем. Він спрацював на щось у кишені депутата.

На вимогу охорони показати, на що саме зреагував металошукач, Парасюк відмовився і намагався пройти, при цьому стикнувшись з охоронцем. Буквально одразу до місця прийшов ще один представник керівного складу охорони. Парасюк намагався вже у більш грубій формі прорватися, що спричинило невелику штовханину. Депутат так і не показав, що у нього в кишені, і в буквальному сенсі втік з першого на другий поверх та забіг до сесійної зали. Охорона ходить довкола дверей до сесійної зали та збуджено про щось перемовляється.

Пізніше в коментарі журналістам Парасюк прокоментував інцидент: 

"Я у них спитав, до якого ступеня я маю роздягнутися, щоб ви були задоволені?".

Також нардеп заявив, що його, ймовірно, хотіли відправити на огляд у спецкімнату та "роздягнути до трусів", однак врешті-решт до цього не дійшло.

Читайте також:Я хотіла вас налякати: Савченко про звинувачення Луценка у підготовці теракту