Політика
22 березня 2018
Не дочекаються: Холодницький прокоментував чутки про свою відставку
Раніше деякі ЗМІ з посиланням на джерела повідомили про начебто намір Назара Холодницького піти у відставку найближчим часом.
news-image

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляє, що про свою відставку дізнався із ЗМІ. Про це він повідомив 22 березня у Брюсселі, передає «Є!» з посиланням на "Укрінформ".

"Два дні тому була дуже хороша медійна "збалансована" акція. Я слідкував за усіма цими подіями, читаючи інтернет і новини. Спочатку йшлося, що я йду у відставку, потім у відпустку... Без мене – мене женили", – зазначив Холодницький.

Він наголосив, що "неугодний прокурор може бути неугодним усім".

"Якщо це так є, напевно, я все правильно роблю. Кожне слово я можу коментувати. Я знаю, що я говорю: де і кому. Наша робота є дійсно нервовою. Тому, може, й без гарячого слівця не обійтися. Якщо хтось хоче таким чином змусити мене до вчинення якихось дій, відставок чи іншого – не дочекаються. Ми не для цього приходили сюди, щоб піти за першим бажанням кого-небудь. Я налаштований на роботу, на результати НАБУ і САП", – заявив Холодницький.

Він підкреслив, що САП і НАБУ продовжують працювати разом.

Раніше деякі ЗМІ з посиланням на джерела повідомили про начебто намір Назара Холодницького піти у відставку найближчим часом. 

Читайте також:Холодницький планує йти у відставку до Великодня

Читайте також:Стало відомо, хто прослуховував квартиру Холодницького