Події
22 березня 2018
На Київщині чоловік вбив дружину і перерізав собі вени
У подружжя залишився 16-річний син.
news-image

Жахлива трагедія сталася в селі Мотовилівка Фастівського району. Сварка подружжя, яка виникла на грунті ревнощів, завершилася вбивством, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції Київської області.

Інформує «Є!», з посиланням на 1news.com.ua.

Як стало відомо, 44-річна жінка заявила своєму чоловікові, що йде до іншого. Розлютившись,  46-річний чоловік схопив  ніж і вдарив жінку в область грудної клітини. Отримане жінкою проникаюче колото-різане виявилося несумісним з життям, вона відразу ж померла. Усвідомивши злочин, який скоїв, чоловік наважився на самогубство. Він написав прощальну записку і перерізав собі вени.

“Чоловік встиг повідомити про свій намір в “швидку”. Медики, які за лічені хвилини приїхали до самогубці, встигли врятувати йому життя”, – розповіли в поліції Київської області.

Наразі зловмисника затримано, його помістили до ізолятора тимчасового утримання. В поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ( “Умисне вбивство”) Кримінального кодексу України, тож наступні 15 років вбивця може провести за гратами.

Як повідомили у  поліції, у подружжя залишився 16-річний син.

Читайте також: 11-річний хлопчик помер на уроці фізкультури в одній зі шкіл Донеччини
Читайте також: У Києві затримано зловмисників, які викрали погруддя Лесі Українки