Події
26 березня 2018
Зі Львова запустили три нові авіарейси до Європи
Якщо напрямки стануть популярним серед туристів, кількість рейсів можуть збільшити до трьох-чотирьох на тиждень.
news-image

Розклад регулярних рейсів із Міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького відсьогодні, 26 березня, поповнився трьома новими напрямками: Львів — Гданськ, Львів-Катовіце та Львів-Дортмунд. Завтра також планується відкриття авіасполучення Львів-Ольштин. Про це під час прес-конференції розповіла директор Львівського аеропорту Тетяна Романенко, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

Рейси зі Львова до польських міст Гданськ і Катовіце, а також до німецького Дортмунда запустила лоукост-авіакомпанія Wizz-Air. Ольштинський напрямок, натомість, обслуговуватиме польський авіаперевізник LOT.

За інформацією видання, офіційне відкриття рейсів стартувало одразу ж після прибуття до Львівського аеропорту першого літака з Гданська. До слова, на борту судна була делегація на чолі з Президентом міста Гданськ Павелом Адамовічом. Також до Львова прилетіли представники влади Поморського Воєводства. Урочиста частина традиційно розпочалась із зустріч літака водяною аркою та урочистого перерізання стрічки.

Варто зазначити, що поки що рейси до Гданська та Катовіц відбуватимуться лише двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю, а до Дортмунда – у четвер та неділю. Разом з тим, Тетяна Романенко запевнила, що якщо напрямки стануть популярним серед туристів, кількість рейсів можуть збільшити до трьох-чотирьох на тиждень.

Додамо, після офіційного приходу на український ринок авіакомпанії Ryanair, запланованого на жовтень 2018 року, зі Львова виконуватиметься 10 авіарейсів до міст Польщі.

Читайте також: Fitch підтвердило рейтинги дефолту Києва і Харкова на рівні «B-»
Читайте також: Ryanair може літати в 6 українських міст