Події
28 березня 2018
У центрі Москви тисячі людей вимагали відставки Путіна (відео)
27 березня пройшла акція пам'яті жертв масштабної пожежі в торговому центрі Зимова вишня в Кемерово, учасники якої вимагали відставки президента РФ Володимира Путіна.
news-image

У центрі Москви (Росія) увечері 27 березня пройшла акція пам'яті жертв масштабної пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово, учасники якої вимагали відставки президента РФ Володимира Путіна. Відповідне відео опубліковано в Twitter, пише «Є!» з посиланням на Апостроф.

Захід проходив на Пушкінській площі. За задумом організаторів, акція повинна була носити мовчазний характер, проте люди скандували "Путіна у відставку", "Тулєєва у відставку", "Росія без Путіна", "Кемерово ми з тобою", "Правду! Правду!" та "Вбивцям дітей не місце в Кремлі".

Нагадаємо, 25 березня в кемеровському ТЦ "Зимова вишня" спалахнула пожежа. Жертвами події, за останніми даними, стали 64 людини, багато з яких - діти, які опинилися заблокованими в кінозалі і інших приміщеннях.

Раніше стихійна акція через трагедію пройшла в Кемерово. Там тисячі людей на камери вимагали відставки Володимира Путіна і губернатора області