Події
30 березня 2018
На Чернігівщині сталась пожежа в наметовому містечку військової частини (фото)
Унаслідок пожежі військовослужбовець-контрактник ЗСУ отримав опіки другого ступеня.
news-image

У Чернігівській області сталася пожежа у військовій частині.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Вчора, 29.03.2018, о 07:30 ранку в одній з військових частин, що дислокується неподалік села Гончарівське Чернігівської області, сталася пожежа в наметовому містечку", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок пожежі військовослужбовець-контрактник ЗСУ отримав опіки другого ступеня, до того ж згорів намет та пошкоджено ліжка, спальники тощо.

Потерпілого було терміново доправлено до Чернігівського військового госпіталю, де йому було надано необхідну допомогу, нині стан його здоров’я оцінюється як задовільний.

За попередніми даними, пожежа сталася внаслідок порушення правил пожежної безпеки, а саме - правил експлуатації військової печі ПОВ 57.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров’ю людей, до розслідування залучено спеціалістів з питань пожежної безпеки Центрального управління безпеки військової служби Генерального штабу ЗС України. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, в ніч на 13 березня на полігоні "Широкий лан" у Миколаївській області сталася пожежа, в результаті якої загинув військовий і ще семеро отримали опіки. За даними слідства, до трагедії призвело

Смертельну пожежу на миколаївському полігоні спричинили бійці, хлюпнувши у буржуйку бензин - Бірюков
порушення правил безпеки під час використання печі в нічний час. 

Читайте також: У Закарпатті на автодорогу зійшов селевий потік та кам’яна порода (фото)
Читайте також: Чоловік, який втратив в Кемерові всю сім’ю, став на захист Путіна (відео)