Події
30 березня 2018
В Одесі автомобіль провалився в 4 - метрову яму посеред дороги
На місце події прибули представники профільних служб.
news-image

В Одесі на проїжджій частині сьогодні утворилося 4-метрове провалля. Провалля утворилося на проїжджій частині по вулиці Дюковській, поряд із національним університетом «Одеська морська академія». У широку яму, завглибшки кілька метрів, яка раптово утворилася на дорозі, потрапив автомобіль, який вже витягли.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

На місце події прибули представники профільних служб. За словами представника управління інженерного захисту території міста і розвитку узбережжя Одеської міської ради, можливо, що провалля утворилося через водоносні мережі - водопроводу чи каналізації. Зокрема, прорив привів до розмиття грунту під асфальтом.

«Ймовірно, втрати у водоносних мережах. З’ясовуємо, що сталося, щоб усунути причину винесення грунту. Потім буде проведено тампонацію і відновлення дорожнього полотна», - відзначили в управлінні.

У свою чергу, у прес-службі приватної водопостачальної компанії «Інфоксводоканал» заявили, що фахівці цього підприємства свої комунікації обстежили - течі каналізації й водопроводу немає. «Всі мережі у справному стані», - наголосили в компанії. В даний час рух транспорту в цьому місці перекрито.

Читайте також: Ситник прозвітував: 1,6 млн грн зарплати, авто за 800 тисяч, земля в Криму
Читайте також: МЗС: українці не постраждали під час пожежі у Кемерово