Події
31 березня 2018
На Харківщині воїнам 92-ї окремої механізованої бригади подарували вантажівку
Це не перший автомобіль, який Краснокутський район передає Збройним Силам України.
news-image

Про це кореспонденту Укрінформу розповів начальник Регіонального медіа-центру МО полковник Дмитро Горбунов.

Інформує«Є!», з посиланням на ukrinform.ua.

"Почесні гості ознайомилися із умовами служби захисників України, які дислокуються в Чугуївскому районі області та подарували армійцям-піхотинцям автомобіль ЗИЛ-131", - зазначив Горбунов.

За його словами, під час передачі вантажівки голова Краснокутської РДА Олексій Белоцький підкреслив, що моральна підтримка і всіляка допомога потрібна всім українським воїнам, особливо це стосується такої бойової частини, як 92-та бригада, бо її воїни постійно залучаються до бойових дій на Донбасі.

"Тому, як стало відомо, районна влада порадилися з членами Спілки сільгоспвиробників Краснокутського району та іншими небайдужими людьми і вирішила, що повинна допомогти воїнам із найнеобхіднішим - технікою. Це не перший автомобіль, який Краснокутський район передає Збройним Силам України, та, зрозуміло, не останній", - додав Горбунов.
За його словами, під час передачі вантажного транспортного засобу на плацу військової частини було небагато армійців: "Особовий склад бригади зараз вдосконалює свої бойові навички на Миколаївщині в ході тактичних навчань".
Читайте також: З початку доби бойовики активно відкривали вогонь по українських позиціях: один військовий загинув, трьох поранено