Події
2 квітня 2018
На Львівщині чоловік загинув при спробі перелізти через паркан
На місці події працювала слідчо-оперативна група.
news-image

У Львівській області місцевий мешканець помер при спробі перелізти через огорожу своєї присадибної ділянки. Загиблий пошкодив собі артерію на нозі. Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції у Львівській області, повідомлення про загибель чоловіка 1 квітня надійшло до Городоцького відділення поліції. На місці події працювала слідчо-оперативна група.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Як встановили правоохоронці, загиблий, 56-річний місцевий мешканець, щоб потрапити на свою дачну ділянку, перелазив через огорожу, зачепився за виступаючі частини металевих прутів та пошкодив артерію на нозі. Злізти з огорожі самостійно чоловік не зміг - він ще встиг зателефонувати до свого товариша та покликати його на допомогу, проте, коли той прибіг, чоловік вже помер», - зазначається у повідомленні.

 Наразі правоохоронці встановлюють обставини інциденту, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) з приміткою «нещасний випадок». Раніше повідомлялось, що у райцентрі Миколаїв на Львівщині від отруєння чадним газом у власному помешканні померла 67-річна жінка та її 2-річний онук. Ще двох малолітніх дітей госпіталізовано з отруєнням.


Читайте також: У Франції в результаті сходу лавини загинув лижник, є поранені
Читайте також: Паводок в Україні: у ДСНС повідомили про загальну ситуацію в країні