Події
3 квітня 2018
У Харкові невідомі підірвали банкомат та викрали гроші (фото)
Зловмисники попередньо зафарбували камери відеофіксації банкомату. В результаті події ніхто з громадян не постраждав.
news-image

У Харкові сьогодні вночі, 3 квітня 2018 року, невідомі підірвали банкомат та викрали касети з грішми. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області, інформує «Є!» з посиланням на РБК.

"3 квітня близько 03:00 до Київського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що стався вибух в магазині, розташованому на вулиці Астрономічній. Попередньо встановлено, що стався вибух саморобного вибухового пристрою, який було поміщено в середину банкомату крізь лоток видачі грошей. Невідомі заволоділи грошовими коштами, сума наразі встановлюється", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисники попередньо зафарбували камери відеофіксації банкомату. В результаті події ніхто з громадян не постраждав. 

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці встановлюють всі обставини події та розшукують зловмисників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Харковом у селищі МалаДанилівка зловмисники підірвали банкомат та викрали касети з грішми.

Читайте також:Прикордонники викрили чергову схему незаконного ввезення в Україну автівок з іноземною реєстрацією