Політика
3 квітня 2018
Працюйте 20 років: Луценко розповів про елітний маєток
Офіційно дім Луценків оформлений на тестя прокурора, який, звісно, не має подібних статків для придбання маєтку площею 800 квадратних метрів.
news-image

Громадський активіст Максим Костецький опублікував світлину з елітним маєтком генерального прокурора Юрія Луценка у селі Стоянка, що на Київщині. Прокурор відреагував на публікацію коментарем: Працюйте років 20 – матимете такий будинок, пише «Є!» з посиланням на Народну Правду

Костецький, який поділився фотографією в соціальній мережі, зазначив, що будинок не внесений до електронної декларації. Офіційно дім Луценків оформлений на тестя прокурора, який, звісно, не має подібних статків для придбання маєтку площею 800 квадратних метрів.

“Для початку Юрій Луценко, як завжди, збрехав: його зарплата – 1 331 000 гривень. Не кажучи, що Луценко за вісім днів відпочинку на Сейшелах спустив більше, ніж я заробив за рік. І проблема не у розмірі його статків, а в тому що вони і близько не корелюються з доходами”, – написав громадський активіст Віталій Шабунін.

Колишній народний депутат України Олександр Онищенко заявив, що Порошенко отримує справжні багатства на скандальній схемі “Роттердам+”. Половину надприбутків від цієї схеми, за словами Онищенка, отримує Президент України.

Додамо, що нещодавно обраний суддя Конституційного суду України Сергій Головатий, який раніше був у “Партії регіонів”, вказав у електронній декларації про володіння Свято-Покровської церкви, яка знаходиться у населеному пункті Вільшана Черкаської області. 

Читайте також:Орендодавець елітної нерухомості в Києві поскаржився на зубожіння депутатів