Війна
5 квітня 2018
Війна не закінчиться: Гримчак озвучив невтішний прогноз конфлікту на Донбасі
Це не закінчиться навіть після звільнення Донбасу, війна продовжиться. Вона йде вже 300 років.
news-image

Протистояння між Україною та Російської Федерацією збережеться навіть після завершення конфлікту на Донбасі, адже війна між країнами триває вже кілька століть.

Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак в ефірі "112 Україна", пише «Є!».

Це не закінчиться навіть після звільнення Донбасу, яке я думаю, буде більш-менш найближчим часом, умовно кажучи. Але все одно війна продовжиться. Вона йде 300 років, – наголосив Гримчак.

За словами чиновника, Росія, як і раніше намагається дестабілізувати обстановку на території України. Так, засступник міністра нагадав про російський план "Троя", розроблений в 2014 році.

"Такі спроби розхитати ситуацію всередині країни відбуваються і зараз. У Києві, в Одесі, в Харкові. Але Служба безпеки працює, все нормально", – заявив він.

Нагадаємо, раніше Юрій Гримчак заявляв, що окупований Донбас може повернутись до складу України вже у 2018 році. Зрештою, швидке повернення окупованих територій передбачає ухвалений законопроект про реінтеграцію Донбасу.

Читайте також:Доба в АТО: 39 обстрілів, постраждалих немає