Політика
5 квітня 2018
«Холодницький та Ситник симпатичні молоді люди, але...» - Льовочкін прокоментував ситуацію навколо керівника САП
На думку нардепа, НАБУ або САП треба дати працювати, або взагалі ліквідувати.
news-image

Ситуація, що наразі виникла із прокурором САП Назаром Холодницьким, працює проти держави. Про це заявив журналістом у кулуарах парламенту заступник голови депутатської фракції Політичної партії "Опозиційний блок" Сергій Льовочкін, передає кореспондент «Є!»

"Вони (керівник САП Назар Холодницький та глава НАБУ Артем Ситник - ред.) - симпатичні молоді люди, професійні, але вони не повинні з'ясовувати стосунки між собою, тим більше, у Верховній Раді. Це виглядає дуже погано і працює проти держави", - вважає Сергій Льовочкін.
На думку нардепа, даний конфлікт зменшує авторитет НАБУ і САП в очах суспільства.
"Справа у тому, що система не працює. Тобто влада зробила щось, щоб створити ці антикорупційні органи, але ефективності їх діяльності поки не видно", - висловився політик.
За словами Льовочкіна, необхідно або прийняти якісь інституціональні рішення, щоб дати цим установам працювати, або "взагалі ліквідувати".
"Жили без них раніше. Нічого кардинального вони за цей час не вирішили.
Вони займаються час від часу з'ясуванням стосунків між собою А ще - це інструмент впливу на політичні еліти - на когось можна "наїхати", залякати", - зауважив нардеп.
На його думку, ситуація виглядає "не симпатично" з точки зору сприйняття правоохоронних установ як всередині країни, так і в світі.
"Сподіваюсь, що вони найдуть порозуміння між собою та якось вийдуть з цієї ситуації", - висловив сподівання Сергій Льовочкін.