Політика
6 квітня 2018
Уляна Супрун у відставку не збирається
3 квітня комітет з питань охорони здоров'я підтримав зареєстрований у січні 2017 року проект постанови про звільнення в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.
news-image

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун не збирається у відставку.

Про це вона заявила у програмі "Сніданок з "1+1", пише «Є!».

"Все нормально. Я зі своєю командою залишаємось і будемо працювати на благо українського народу. По-перше, хочу подякувати тим, хто підтримує. Я працюю з командою Міністерства охорони здоров'я. Ми всі разом у команді пробуємо якнайшвидше і найбільш якісно запровадити зміни, які ми хочемо побачити, на які чекає український народ багато років, втілювати у нашій країні. Тим, хто не хоче бачити могутню Україну, вигідно, щоб не було довіри до держави. Я думаю, що вони розкручують справу, коли є нові зміни і невпевненість людей. Коли змінюється система охорони здоров'я, всі невпевнені бояться. Вони це розкручують, щоб люди не довіряли державі. Це дуже небезпечно", - сказала Супрун.

3 квітня комітет з питань охорони здоров'я підтримав зареєстрований у січні 2017 року проект постанови про звільнення в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Вона на цій посаді з 27 липня 2016-го .

Читайте також:Супрун назвала критерії, за якими батькам слід обирати педіатра

Читайте також:Відсьогодні українці можуть обирати свого сімейного лікаря: покрокова інструкція