Україна
11 лютого 2015
Саакашвілі розповів, що в АПУ працює близько 100 чоловік з його команди
На даний момент в Адміністрації Президента України працює близько 100 чоловік з його команди
news-image

Колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі розповів телеканалу «Дощ», що на даний момент в Адміністрації Президента України працює близько 100 чоловік з його команди. Про це він повідомив у вівторок, 10 лютого, передає Є! Єдність.інфо

«Але факт, що дуже багато з наших міністрів та посадових осіб займаються реформами в Україні вже кілька місяців. Реформи української поліції очолює наш колишній міністр внутрішніх справ Ека Згуладзе, яка дуже активно і енергійно за це взялася і отримала суспільну підтримку в Україні. Реформами юстиції займається велика група наших фахівців. Вони зроблять систему електронних тендерів, щоб все тендера та аукціони йшли через прозорі процедури », - розповів Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявляв, що Україна повинна легко впоратися з введенням реформ.

«Реформи в Україні можуть пройти легше, ніж в Грузії, тому що тут є прекрасні молоді кадри, тут є величезні людські, економічні, спільно-політичні та енергетичні ресурси, а їх використовують лише на 5%. У Грузії таких ресурсів не було. І тут люди готові до реформ », - упевнений екс-президент.

Читайте також: Саакашвілі розглядає можливість очолити українське антикорупційне бюро

Як повідомлялось раніше, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі вважає, що головні прогалини України - це застаріле протитанкову озброєння. За його словами, більш нове є в США, і якщо вони його нададуть, і Україна підірве перші 50 російських танків, все буде зовсім інакше.