Війна
9 квітня 2018
На Великдень у зоні АТО 35 обстрілів, є поранені
Зведення прес-центру штабу АТО за добу 8 квітня 2018 року.
news-image

Минулої святкової доби бойовики здійснили 35 обстрілів позицій українських захисників, застосувавши при цьому озброєння заборонене Мінськими угодами. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО, передає «Є!»
Зокрема, на Луганському напрямку із заборонених 120 мм мінометів, а також мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів агресор обстрілював наші укріплення поблизу Луганського. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї вогонь вівся по захисниках Світлодарська. Також гранатомети окупанти застосували неподалік Кримського та Валуйського.

"На Донецькому напрямку з гранатометів та стрілецької зброї агресор вів вогонь по наших укріпленнях поблизу Водяного, Лебединського, Богданівки, Кам’янки, Пищевика та Широкиного. Крім цього, в районі Богданівки ворог застосував озброєння БМП, неподалік Водяного, Гнутового та Пищевика – великокаліберні кулемети, по захисниках Авдіївки, Павлополя, Талаківки та Шахти «Бутівка» – стрілецьку зброю, а по оборонцях Широкиного – вівся снайперський вогонь", - йдеться в зведенні штабу.

Повідомляється, що внаслідок бойових дій п’ятеро українських воїнів отримали поранення. Постраждалих захисників оперативно доправлено до лікувальних закладів та надано необхідну медичну допомогу.

Читайте також: Патріарх Філарет: Бійці віддають життя за Батьківщину, тому що вірять у вічне житт