Спорт
12 квітня 2018
Буффон вперше в кар'єрі був вилучений у матчі Ліги чемпіонів
Для голкіпера Ювентуса Джанлуїджі Буффона червона картка, отримана у матчі проти Реала, стала першою у Лізі чемпіонів.
news-image

Голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон отримав пряму червону картку наприкінці матчу з Реалом в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, передає «Є!» із посиланням на Футбол24.

40-річний футболіст був покараний арбітром Майклом Олівером за занадто бурхливі суперечки, після того як рефері призначив пенальті у ворота туринської команди.

Буффон вперше в кар'єрі був вилучений у матчі Ліги чемпіонів.

Голкіпер провів 117 зустрічей в головному клубному європейському турнірі.

 




Капітан "Юве" був вилучений, а після закінчення матчу висловив все, що думає про головний епізод матчу і арбітра, пише Ua-football.

"Це була одна десята пенальті. Я знаю, що рефері бачив те, що він бачив, але це безперечно був сумнівний епізод, зовсім не очевидний. І коли в першій грі на останніх хвилинах ми не отримали пенальті, не можна приймати це рішення в такій же момент матчу.

Команда віддала все, але людська істота може знищити мрію, наш неймовірний відіграш, таким сумнівним рішенням. Потрібно мати не серце, а відро для сміття, щоб зробити це.

Якщо ти не володієш потрібними якостями, для того, щоб виходити на поле в таких матчах, судити на такому стадіоні, то краще сиди на трибунах з дружиною і дітьми, пий лимонад і їж чіпси. Не можна руйнувати мрію команди.

Я можу сказати рефері все, що завгодно в даний момент, але він повинен розуміти вимір катастрофи, яку він створив. Якщо не можеш впоратися з тиском, і прийняти рішення, ти повинен сидіти трибунах.

Можна мати хоч 18 суддей, але це питання розуміння гри. Я не можу прийняти те, що рефері, поставлений судити настільки важливий матч команд вищого рівня, не має індивідуальності і сміливості, щоб приймати зважені рішення. Він явно був непідготовленим. Давати подібні пенальті в настільки винятковому матчі, видаляти когось, хто ніколи не залишав поле в розбіжностях з суддею - це абсолютно неприпустимо. Потрібно бути твариною, щоб зробити подібне.

"Реал" Мадрид заслужено пройшов далі, бажаю їм кращого, для мене завжди було честю грати проти них. Але, об'єктивно кажучи, ми хоча б заслужили на овертайм. Ми почали матч, знаючи, що у нас тільки 0.0000005% шансів зробити це.

Я дуже пишаюся бути частиною команди, яка так грала, так тяжко працювала і віддалася повністю. Я радий бути з ними. Ми віддали абсолютно всі сили.

Я був засмучений, коли залишив команду вдесятьох. Об'єктивно, "Реал" заслужив перемоги, ми потиснули руки, рухаємося далі. Ми будемо лютими, коли вийдемо на наступну гру Серії А. Лютими. Наша гра була героїчною, це був епічний вечір. Тільки гравці "Юве" на це здатні. Ми залишаємо поле з високо піднятими головами і гордістю за італійський футбол.

Також віддаю належне "Ромі". Я був зворушений їх камбеком і тим, що вони вибули "Барселону". Сподіваюся, вони виграють трофей.

Завтра я буду вболівати за "Лаціо" в чвертьфіналі Ліги Європи. Ми повинні показувати, що італійський футбол повертається. Я надзвичайно гордий, що є капітаном цих хлопців", - сказав Буффон після матчу.