Суспільство
13 квітня 2018
Настю Рибку відправили до в'язниці
Судове засідання проходило в закритому режимі.
news-image

Провінційний суд міста Паттайя в п'ятницю, 13 квітня, пред'явив Олександру Кирилову (Алекс Леслі), Анастасії Вашукевич (Насті Рибці) та іншим фігурантам справи про нелегальний секс-тренінг звинувачення у другій справі і обрав для них запобіжний захід у вигляді взяття під варту. Про це пишуть РІА Новости з посиланням на секретаря суду. , передає «Є!» із посиланням на Кореспондент. 

Другу справу стосовно затриманих було заведено в Паттайя про надання послуг сексуального характеру в складі злочинної групи.  

Судове засідання проходило в закритому режимі в залі суду, розташованому в блоці камер тимчасового тримання суду Паттайї.

На ньому, крім суддів і секретаря, були присутні тільки підозрювані, помічник адвоката та перекладач.  

За словами секретаря суду, вечора 13 квітня російських туристів перевезуть у міську в'язницю Паттайї. Звинувачення пред'явлені за статтями про організацію злочинного співтовариства, змову в складі більше п'яти осіб для вчинення злочину, організацію надання послуг сексуального характеру за допомогою третіх осіб, за згодою цих осіб, у складі злочинної групи.  

Відповідно до таїландського законодавства, запобіжний захід для підслідних буде продовжуватися судом кожні 12 днів. Нагадаємо, в кінці лютого Настю Рибку затримали в Таїланді разом зі ще дев'ятьма росіянами. Всі вони незаконно проводили секс-тренінг у курортній Паттайї. Незабаром стало відомо, що Таїланд депортує і внесе росіян у чорні списки.

Читайте також: Суд відклав розгляд позову Саакашвілі до Порошенка щодо позбавлення громадянства