Спорт
17 квітня 2018
Усик – Гассієв: стала відома причина перенесення бою
Бій Усик – Гассієв мав відбутися 11 травня у Саудівській Аравії.
news-image

Український чемпіон світу в першій важкій вазі за версіями WBC/WBO Олександр Усик (14-0, 11 КО) пояснив, чому фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії WBSS, у якому він мав зустрітися з володарем поясів IBF/WBA, росіянином Муратом Гассіевим (26-0, 19 КО), вирішили перенести, пише «Є!» з посиланням на Радіо Максимум.

Бій Усик – Гассієв мав відбутися 11 травня у Саудівській Аравії. Однак днями організатори фіналу WBSS повідомили про перенесення поєдинку на літо 2018.

З'ясувалося, що бій відкладено через травму Усика: наш чемпіон пошкодив лікоть на тренуванні, що вже підтвердила незалежна медкомісія.

Хочу сказати, що у своєму тренувальному таборі я отримав травму руки, і бій 11 травня не відбудеться. Організаторам повідомимо, коли будемо готові. Вони скажуть нову дату. У команди Гассієва прошу вибачення за незручності. Це спорт, так буває. Фанатам дякую за підтримку, трохи почекайте. Світ любить сильних, – звернувся українець до шанувальників.

Дивіться відеозвернення Олександра Усика щодо бою з Гассієвим:

Голова промоутерської компанії K2 Promotion Ukraine Олександр Красюк наголосив, що про операцію на лікті не йдеться. "Олександр незабаром повинен повернутися до тренувань. Одному Богу відомо напевно, наскільки довго затягнеться процес реабілітації. Ми вважаємо, що реабілітація не затягнеться надовго і вже влітку, в кінці червня або початку липня, Олександр буде готовий у повному здоров'ї і на піку форми провести бій із Гассієвим", – додав він.