Події
17 квітня 2018
Поліція затримала одного з учасників ДТП у Кривому Розі
17 квітня в Кривому Розі зіткнулися маршрутка, легковий автомобіль Mazda та автобус, який перевозив працівників АрселорМіттал, унаслідок чого на місці загинули вісім осіб.
news-image

Поліція у вівторок, 17 квітня, затримала водія автомобіля Mazda, який є учасником ДТП у Кривому Розі, унаслідок якої загинуло щонайменше вісім осіб. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Дніпропетровської області, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

"Зараз водій автомобіля Mazda – чоловік 1950 року народження, затриманий. З ним проводяться слідчі дії", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 17 квітня в Кривому Розі зіткнулися маршрутка, легковий автомобіль Mazda та автобус, який перевозив працівників "АрселорМіттал", унаслідок чого на місці загинули вісім осіб, понад 18 постраждалих були доставлені до лікарні, серед них чотири знаходилися у важкому стані. Водночас у ДСНС повідомили, що внаслідок ДТП постраждала 21 людина. За даними ЗМІ, згодом у лікарні загинули ще двоє людей. 

Поліція за фактом інциденту відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Читайте також:У РФ впав вертоліт, є загиблі