Світ
18 квітня 2018
Держдеп: США активно розглядають питання додаткових санкцій проти Росії
Постпред США при ООН Ніккі Гейлі у неділю заявила про готовність Вашингтонаоголосити про нові санкції проти Росії через хімічну атаку в Сирії.
news-image

Нові санкції проти Росії зараз перебувають на розгляді в адміністрації США. Про це заявила речниця Державного департаменту США Гізер Ноєрт.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Додаткові санкції щодо Росії, щодо російських компаній, розглядаються. Це часто відбувається. Ви всі знаєте це дуже добре, тому що ми говоримо про ці речі практично безперервно", - відповіла Нойерт на питання щодо санкцій, про які у неділю говорила постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі.

 Речниця Держдепу нагадала, що 6 квітня США запровадили нові санкції проти російських олігархів, у тому числі проти кількох російських компаній, які були причетні до постачання озброєння та матеріалів в Сирію, зокрема, компонентів для протиракетних систем С-400.

"Сполучені Штати були залучені, ми активно розглядаємо це. Санкції не прибрано зі столу. Я хочу чітко прояснити це. Санкції не прибрано зі столу. У нас просто немає нічого, про що можна оголосити зараз", - заявила Нойерт.

Раніше американське видання Washington Post з посиланням на власні джерела повідомило, що президент США Дональд Трамп розпорядився призупинити запровадження нових санкцій проти Росії. Постпред США при ООН Ніккі Гейлі у неділю заявила про готовність Вашингтонаоголосити про нові санкції проти Росії через хімічну атаку в Сирії у понеділок, 16 квітня.


Читайте також: В Україні можуть обмежити щільність забудови
Читайте також: Померла колишня перша леді США Барабара Буш