Суспільство
19 квітня 2018
«Київстар» не має претензій до тендеру на 4G
Компанія інвестувала понад 14 млрд грн у розвиток в Україні нових технологій зв'язку.
news-image
Президент компанії "Київстар" Петро Чернишов заявив, що тендер на надання ліцензій на частоти 4G у діапазоні 1800 МГц у березні було проведено чесно і прозоро, у повній відповідності до українського законодавства.

Про це ідеться у коментарі прес-служби мобільного оператора, який є в розпорядженні Укрінформу, передає «Є!».

Я впевнений, що тендер було проведено чесно, професійно і відкрито. Ми дуже вдячні за підтримку боку влади, зокрема Президента України, у проведенні успішного аукціону, - зазначив Чернишов, додавши, що раніше у попередніх своїх коментарях не мав наміру критикувати тендерний процес.

За його словами, впродовж всього періоду підготовки і проведення тендерів на частоти 4G робота всіх інститутів державної влади, уряду й регулятора була злагодженою.

Водночас очільник "Київстару" розповів, що компанія інвестувала понад 14 млрд грн у розвиток в Україні нових технологій зв'язку й має намір зміцнювати свою присутність у цій галузі, у тому числі планує встановити понад 600 додаткових базових станцій протягом 2018 року для розширення території покриття 4G на більшості територій України, зокрема в сільській місцевості.