Українська співачка вразила мережу новим синглом про любов (аудіо)
Наталія Шевченко, відома під творчим псевдонімом Абиє, випустила новий сингл.
news-image

Молода співачка з Миргорода Наталія Шевченко, відома під творчим псевдонімом Абиє, випустила новий сингл "Про любов", пише «Є!» з посиланням на РБК.

Ця композиція є першим представленим у цьому році треком 19-річної артистки.

"Часто ми не усвідомлюємо, що єдина сила, яка тримає нас на Землі - це любов. Ми гості на цій планеті, ми проходимо - незмінною залишається тільки сила любові, енергія життя, та невидимий зв'язок між усіма нами. Від нас нічого не потрібно, крім любові один до одного. Просто любити. І все", - говорить про свій новий сингл Абиє.

Ніжна пісня про кохання припала до душі багатьом українським слухачам. "З кожною композицією все краще. Умнічка!" - написав один з користувачів. Деякі юзери відзначають, що саме такі пісні мають бути на радіо і ТБ, а не "всяка попса".

Також українці кажуть, що поки є такі виконавці і така музика - наша країна буде процвітати.

Зазначимо, що пісня "Про любов" стала першим новим аудіотвором Наталії з часу виходу її синглу "Море", який був офіційно представлений 8 грудня минулого року. 

Абиє дебютувала з піснею "Польська" в 2017 році. Композиція припала до душі багатьом слухачам і отримала чимало позитивних відгуків від музичних видань. Серед тих, хто позитивно відгукнувся про творчість співачки - лідер гурту Ріаnобой Дмитро Шуров. Нагадаємо, нещодавно популярна рок-група THE HARDKISS презентувала нову пісню і кліп "Мелодія".

Читайте також:Опубліковано останнє прижиттєве фото діджея Avicii (фото)