Події
26 квітня 2018
Політики-втікачі заявили про повернення до України
Пообіцяв повернутися і колишній командувач внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк.
news-image

Українські політики-втікачі, які зараз переховуються в Росії, – Микола Азаров, Віталій Захарченко, Андрій Клюєв та Станіслав Шуляк – заявили, що повернуться до України і "відродять" її.

Про це вони заявили на прес-конференції в Москві, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Ми представники тієї самої України, якої не хоче бачити нинішній режим. Ми обов'язково повернемося і обов'язково відродимо Україну, змінивши її політичний курс"- заявив Азаров. До України також хоче повернутись колишній міністр МВС Віталій Захарченко. За його словами, він дуже тісно пов'язаний з Україно і своє майбутнє, зокрема політичне, бачить в ній.

Пообіцяв повернутися і колишній командувач внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк. Щоправда, він хоче повернутися до України, "де червоний прапор перемоги і георгіївська стрічка будуть гордістю і честю країни, а дивізіон СС "Галичина" буде плямою тяжкої ганьби". До цього Шуляк пообіцяв докласти усіх зусиль.

Як повідомляє видання, прес-конференція в Москві тривала понад годину, серед близько 2 десятків журналістів на ній була тільки 1 журналістка з України. На початку політики-втікачі спекулювали на темі допиту про держзраду екс-президента Віктора Януковича, а потім озвучили тези Кремля, які раніше озвучував український президент-утікач.

За словами видання, вони повторяли заяви про "держпереворот", про "зброю у мітингувальників на Майдані", про те, як "Янукович нікуди не тікав і як готував мирну угоду з опозицією", як "розкололи країну і здали Крим".

Окрім того, Захарченко також повідомив, що, коли тікав з України, то вивіз з собою докази і веде власне розслідування. Він стверджує, що в "його папках" є "велика кількість доказів, що не було ніякої необхідності починати АТО". Однак документів він не продемонстрував, але лише зазначив, що покаже їх суду, який буде "об'єктивно і всебічно" розглядати справу про держзраду. 

Читайте також: ООН лише спостерігала, коли Росія поглинула Крим, - постпред США
Читайте також: Мадонна програла суд, її спідню білизну та любовний лист від Тупака виставлять на торги