Події
29 квітня 2018
У Нацполіції 65 співробітників нагородили бойовою зброєю
Нагородження відбулося 28 квітня.
news-image

У Нацполіції України 65 працівників карного розшуку, за наказом глави МВС Арсена Авакова, отримали нагородну бойову зброю, повідомили в Департаменті комунікації відомства.

Інформує «Є!», з посиланням на interfax.com.ua.

"Нагородження відбулося 28 квітня. Відомчі нагороди Міністерства внутрішніх справ України "Вогнепальна зброя" отримали сищики територіальних підрозділів Нацполіції", - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіції.

 Глава Нацполіції Сергій Князєв висловив подяку керівництву МВС, яке підтримує працівників оперативних підрозділів та гідно оцінює їх службу.

"У середині країни йде війна з криміналітетом. І ви залишаєтеся сильною бойовою одиницею. Від ваших дій залежить спокій громадян вашого міста, селища, району та країни в цілому. Вдячний міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, який повністю підтримав нас і прийняв рішення щодо заохочення дійсно кращих", - зазначив глава відомства.

 Перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін підкреслив, що саме оперативні співробітники першими реагують на зміни, яких зазнає сучасний криміналітет.

Читайте також: Поліція та Нацгвардія переходять на посилений режим роботи