Політика
1 травня 2018
Трамп назвав два місця, де може зустрітися з Кім Чен Ином
Президент США Дональд Трамп офіційно назвав принаймні два варіанта.
news-image
Президент США Дональд Трамп офіційно назвав принаймні два варіанта, що розглядаються як місця проведення запланованої зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином, включаючи Сінгапур і Демілітаризовану зону на кордоні між двома Кореями.

Про це він заявив у понеділок, під час спільної прес-конференції з президентом Нігерії в Білому домі, передає «Є!»  посилаючись на Укрінформ.

Ми розглядаємо різні країни, включаючи Сінгапур, і ми також говоримо про можливість (проведення зустрічі – ред.) у Демілітаризованій зоні (ДМЗ), - зазначив Трамп.

Він підкреслив, що його "інтригує" можливість провести переговори в Домі миру в ДМЗ, де відбулася недавня зустріч лідерів КНДР і Південної Кореї. 

Але я думаю, що деяким людям не подобається ця ідея, однак іншим – дуже подобається, - зазначив президент.

Водночас, він висловив упевненість в успішності майбутніх переговорів. "Я думаю, що саміт відбудеться, і на мою особисту думку, він буде успішним. Але ми побачимо, що станеться", - заявив глава Білого дому. За його словами, ця подія "має шанс стати великою".

Раніше в понеділок президент Трамп розмістив на своєму твітері повідомлення, що зустріч можна було би провести в Домі миру. Про інші місця, що розглядаються адміністрацією США, на офіційному рівні не повідомлялося.