Суспільство
3 травня 2018
Зі Львова планують відкрити авіарейси до Нью-Йорка
Керівник аеропорту Тетяна Романовська підтвердила плани львівського летовища.
news-image
Із міжнародного аеропорту "Львів" восени можуть відкрити прямі регулярні рейси до Нью-Йорка.

Про це заявили т.в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло та генеральний директор міжнародного аеропорту "Львів" Тетяна Романовська під час урочистостей з нагоди відкриття рейсу Львів-Лондон, повідомляється на сторінці львівського летовища у Facebook, передає «Є!».

Дуже важливо поєднати Львів з трьома основними фондовими столицями світу: Лондоном, Нью-Йорком та Токіо. Сьогодні перший крок вже зроблено. І зараз треба працювати над тим, щоби зробити у Львові таку четверту бізнес-столицю. Дякую за пророблену роботу Тетяні Романовській, і хотілося б, щоби ви вже на осінь з’єднали нас з другою столицею – Нью-Йорком, - заявив Кокотайло.

Керівник аеропорту Тетяна Романовська підтвердила плани львівського летовища щодо запуску рейсів у трансатлантичному напрямку та заявила про відкриття двох нових рейсів вже незабаром.

Ми справді активно працюємо над трансатлантичним напрямком. Як з МАУ, так і з закордонними авіакомпаніями. І якщо іноземці планують відразу відкривати щоденні рейси, то наші могли б відкрити 2-3 рейси в тиждень. Тому більш реалістично, що саме український перевізник полетить першим. І ми є в їхніх планах. Також хочу повідомити, що плануємо оголосити два нові рейси, але поки конкретики казати не буду. Це будуть нові авіакомпанії та нові напрямки. І вони вам сподобаються, - сказала вона.