Події
3 травня 2018
У миколаївському зоопарку бродячі собаки загризли чотирьох альпак
Співробітники зоопарку викликали поліцію для написання заяви про подію.
news-image

У миколаївському зоопарку зграя бродячих собак загризла чотирьох альпак. Собаки проникли на територію зоопарку через дірку в огорожі і залізли у вольєр до тварин. Як повідомляє прес-служба зоопарку, пригода сталася в ніч на 1 травня. Камери відеоспостереження, встановлені в зоопарку, зафіксували як собаки проникли на територію. Співробітники зоопарку звинувачують охоронну фірму, працівники якої не помітили на відео вторгнення "незваних гостей".

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"В ніч з 30.04.2018 на 01.05.2018 о 3 годині ночі, через отвір, пророблений в огорожі зоопарку, на його територію проникла зграя бродячих собак, що було зафіксовано камерами відеоспостереження, встановленими на території зоопарку. Пост відеоспостереження знаходиться в приміщенні охорони. На жаль, охорона зоопарку вчасно не встановила цей факт. Собаки проникли у вольєр до альпак і загризли 4-х тварин. Тим самим зоопарку був нанесений значний збиток", - йдеться у повідомленні.

 Співробітники зоопарку викликали поліцію для написання заяви про подію. Вони вимагають від охоронної фірми компенсанции вартості тварин.


Читайте також: У зоопарку Києва у чорних лебедів з'явилися пташенята
Читайте також: У Донецькій області на пустирі знайшли великий арсенал боєприпасів (фото, відео)