Події
3 травня 2018
На Чернігівщині у військовому лісгоспі сталася масштабна пожежа (відео)
Гасіння пожежі триває, загрози населеним пунктам немає.
news-image

На Чернігівщині рятувальники локалізували пожежу лісової підстилки на території військового лісгоспу поблизу смт. Гончарівське.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як повідомили у прес-службі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Чернігівській області, пожежу лісової підстилки поблизу смт. Гончарівське локалізовано близько 18.00 на орієнтовній площі близько 20 га окремими осередками. Авіацією ДСНС (літаком АН-32П та вертольотом МІ-8) було здійснено 18 скидів води. Гасіння пожежі триває, загрози населеним пунктам немає. До ліквідації залучено 26 одиниць техніки та 138 чоловік особового складу, з них від ДСНС - 16 одиниць техніки та 55 чоловік особового складу.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні близько полудня на території Чернігівського військового лісгоспу, поблизу смт. Гончарівське Чернігівського району, виникло загорання лісової підстилки на площі близько 10 га з перекиданням вогню на молоді хвойні насадження. Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 травня, о 13.35 поблизу міста Балаклія у Харківській області сталася пожежа на колишній технічній території 65-го арсеналу, де проходили роботи з очищення та розмінування решти боєприпасів, які не розірвалися під час минулорічної пожежі. Поліція обмежила проїзд транспорту до військового арсеналу. Місцева влада провела евакуацію 1,5 тис. місцевих жителів. Евакуювати 30-тисячне місто повністю не планувалося.


Читайте також: Страшна авіакатастрофа сталася біля аеропорту у США: багато загиблих