Суспільство
4 травня 2018
Засновника Смысловых галлюцинаций лікуватимуть в психлікарні
Таку постанову виніс Московський Лефортовський районний суд після того, як музикант став учасником різанини.
news-image

Одного із засновників групи Смысловые галлюцинации Володимира Бурдіна відправлять в примусовому порядку на лікування в психіатричну лікарню. Рішення виніс суд після того, як музикант ножем завдав рану чоловіка, який ображав його, передає «Є!» із посиланням на Кореспондент.

За словами артиста, він разом з дружиною прямував в супермаркет, коли до них пристали троє чоловіків.

"Вони кричать дружині: "Гей, дівча" - при мені. Почали чіплятися до неї, хапати її за руки. Я відбився, і ми забігли в магазин. Думали, відсидимося, там охорона же є. Але один з них, мій потерпілий, зайшов. Причому п'яний, це підтвердили на експертизі. Почав обзивати нас останніми словами, погрожував вбивством, розправою", - зазначив Бурдін.

У результаті музикант господарським ножем завдав кривдникові неглибоку рану.

"Він після того, як я його по животу подряпав, почав кататися по підлозі з криками", - сказав Бурдін.


Вирок щодо примусових заходів медичного характеру було винесено Бурдіну в зв'язку з тим, що він раніше вже перебував у психіатричній лікарні через те, що батько не хотів відправляти його в армію.

Музикант висловив стурбованість тим, що через його діагноз (психічний розлад, обумовлений пошкодженням і дисфункцією головного мозку або соматичною хворобою) він може залишитися на лікуванні в психіатричній лікарні на все життя через те, що "його недуга не лікується взагалі".

Відомо також, що 6 квітня захист подав апеляційну скаргу, проте вона ще розглянута не була.

Читайте також: У Дніпрі водій маршрутки збив 19-річну дівчину і поїхав далі