Війна
7 травня 2018
Бойовики можуть здійснити провокації на Донбасі 9 травня, - штаб ООС
У Міністерстві оборони України констатують загострення ситуації на Донбасі. Зокрема, за минулу добу, 6 травня 2018 року, бойовики 80 разів обстрілювали українські позиції.
news-image

У штабі операції Об'єднаних сил (ООС) не виключають провокацій бойовиків на окупованому Донбасі 9 травня 2018 року. Про це на брифінгу заявив начальник штабу, перший заступник командувача ООС Валерій Залужний, повідомляють "Новини Донбасу", пише «Є!» з посиланням на РБК.

"9 травня залишається тією датою, коли противник буде використовувати всі наявні сили і засоби, щоб спровокувати ситуацію як на території, де проходить мирне життя, так і на лінії зіткнення", - заявив Залужний, зазначивши, що українська сторона повністю готова до провокацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві оборони України констатують загострення ситуації на Донбасі. Зокрема, за минулу добу, 6 травня 2018 року, бойовики 80 разів обстрілювали українські позиції.

Також повідомлялося, що за добу на Донбасі загинув один український військовий, ще 6 отримали поранення. Крім того, вчора на Донбасі відбулося бойове зіткнення сил ООС з ДРГ бойовиків, в результаті чого були ліквідовані 3 бойовика.

Читайте також:Вони побоялися назвати війну війною, – волонтер засумнівався в ефективності ООС