Суспільство
7 травня 2018
Mister Sea World 2018: український актор завоював титул найкрасивішого чоловіка світу
У 2014 році Богдан Юсипчук завоював титул "Містер Україна
news-image

Український актор театру і кіно Богдан Юсипчук отримав статус найкрасивішого чоловіка світу на конкурсі Mister Sea World 2018, який проходив в Латинській Америці. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Є!» із посиланням на Українські новини.

"Вам відомий вислів "Вище голови не стрибнеш"? Це неправда...людина може все. Перший в свті. Ми перші в ствіті!!!!!!! Дякую всім за шалену підтримку!!!!!! Всім хорошого початку тижня!!! "Mister Sea World 2018"", - написав Юсипчук.

У 2014 році Юсипчук завоював титул "Містер Україна". У тому ж році у Великобританії на міжнародному конкурсі серед чоловіків Mr World він удостоївся титулу "Містер Конгеніальність" та посів третє місце в змаганнях з екстремального спорту.

Перша епізодична роль Юсипчука була у документальному фільмі "УПА 46", пізніше в серіалі "Практична магія" у 2007 році, після цього його запросили зіграти міліціонера в знаменитий телесеріал "Повернення Мухтара-4". Через три роки Богдан зіграв невелику роль в серіалі "Ловися, рибко, велика і маленька" і роль Руслана "Повернення Мухтара-6", а також "Тіні незабутих предків".

Читайте також: Стало відомо, до яких громадсько-політичних діячів українці ставляться найкраще