Події
8 травня 2018
У Дніпропетровській області 19 школярам стало погано на лінійці
Захід, приурочений Дню пам'яті та примирення, почався в 8-00 ранку, діти перед лінійкою не відвідували шкільну їдальню.
news-image

У Новомосковську (Дніпропетровська область) на лінійці в школі №6 у вівторок, 8 травня, з поганим самопочуттям звернулися 19 дітей. Про це повідомляє місцеве видання "Корисна газета", пише «Є!» з посиланням на РБК.

Захід, приурочений Дню пам'яті та примирення, почався в 8-00 ранку. Відомо, що діти перед лінійкою не відвідували шкільну їдальню.

"Діти відчули легке нездужання, у когось паморочилась голова, але ніхто з них свідомість не втрачав. Керівництво школи прийняло рішення викликати бригаду швидкої допомоги", - повідомляє газета.

Протягом кількох хвилин після надходження дзвінка на номер 103, в школу приїхали медики, які надали дітям всю необхідну медичну допомогу.

"Медичні працівники констатували у 18-ти дітей вегетосудинний пароксизм і їх не госпіталізували, а надали допомогу на місці. Одній дитині бригада швидкої допомоги поставила діагноз: невротична реакція. Дитина 2005 р.н. була госпіталізована в дитяче відділення Новомосковської міської лікарні. Після надання медичної допомоги дитина була відпущена додому", - повідомляє ЗМІ.

Нагадаємо, у вівторок, 8 травня, у Черкасах із-за масового отруєння госпіталізовано 47 дітей. Пізніше стало відомо, що кількість потерпілих зросла до 51. Медики поставили діагноз "отруєння невідомою речовиною".

Читайте також:Більше 50 школярів у Черкасах отруїлися невідомою речовиною